Auto accu vervangen?

Wij hebben ons eigen huismerk voor accu's.

Numax, kwaliteits accu's voor zowel benzine als diesel auto's. Deze startaccu is geheel onderhoudsvrij tegen een erg scherpe prijs.  Kortom, heeft u een accu nodig voor uw auto, boot of caravan dan kan u ook bij ons terecht voor een goede accu tegen een zeer betaalbare prijs vanaf € 52,50 incl. BTW.

Nu ook accu's voor motoren in ons assortiment!!!!

 
 

 

WAT IS EEN AUTO ACCU EIGENLIJK?
De accu is een “oplaadbare” batterij die stroom levert voor alle elektrische functies van de auto zoals de radio, verlichting en ruitenwissers. Ook de startmotor gebruikt stroom van de accu. Veel stroom zelfs. En daarom merkt u bij het starten van de auto het eerst dat de accu versleten is. De accu wordt opgeladen tijden het rijden. Dit gebeurt met een dynamo.

In de winter neemt de capaciteit van de accu sterk af, dus kunnen accu problemen plotseling de kop opsteken. Daarom is het verstandig om uw accu voor de winter door ons te laten controleren. Dit verkleint de kans dat u met uw auto strandt door accu problemen.

Heeft de accu zijn beste tijd gehad, en de auto start nog maar moeizaam, dan is het tijd om de accu te vervangen. Er zijn grote verschillen tussen accu’s. In afmetingen en in vermogen. Garage van Zanten monteert altijd exact de juiste accu voor uw auto.

Een accu gaat in principe jaren mee, maar als u korte stukjes rijdt, dan wordt de accu zwaarder belast en raakt hij sneller versleten.


Nu ook bij Garage van Zanten accu's voor motoren!

Heeft u geconstateerd dat uw motor accu niet meer goed werkt, dan zit er niets anders op dan een nieuwe accu te kopen.

Wij hebben een groot aanbod van motor accu's tegen scherpe prijzen. Een nieuwe motor accu nodig? bel 035-6919723 en haal uw accu bij Garage van Zanten.